icon
X
icon icon

Vezi locatiile

imaginelocatie
Showroom Independeței
Bd. Independenței, nr. 8, Focșani - hartă
Program: L- V 09:00-17:00
Telefon/WhatsApp: 0746.130.161

imaginelocatie
Carol Optic - Clinică oftalmologică
Str. Cuza Vodă, nr. 22, Focșani - hartă
Program: L-V 09:00-17:00
S 09:00-13:00
Telefon/WhatsApp: 0760.155.850

imaginelocatie
Carol Optic Oftalmologie Corbeanca
Str. Unirii, nr. 236, Corbeanca - hartă
Program: L-V 10:00-18:00
Telefon/WhatsApp: 0740.025.668

imaginelocatie
Showroom DN1 Value Centre
Calea București, nr. 2BIS, Balotești - hartă
Program: L-D 09:00-21:00
Telefon/WhatsApp: 0746.130.151

Consultatii Oftalmologice Focsani, Corbeanca si Balotesti !

consultatii oftalmologice Focsani

  Consultatii oftalmologice Focsani - oferite de CarolOptic.ro sunt un pariu în vederea atingerii unui grad ridicat de siguranță medicală în orice punct al țării noastre. Consultatii oftalmologice Focsani sunt foarte importante pentru sănătatea ochilor și a vederii, iar pacienții trebuie să poată beneficia cu ușurință de consultații regulate. Detectarea problemelor oculare timpurii, ca glaucomul sau degenerescența maculară, pot progresa fără simptome vizibile timp de ani de zile, afectând semnificativ capacitatea de vindecare.
  Doar examinarea oftalmologică regulată poate ajuta la detectarea acestor afecțiuni în stadiile incipiente, când de altfel sunt și mai ușor de tratat. În cazul în care afecțiunea a fost deja identificată, este importantă monitorizarea sănătății oculare. O afecțiune sistemică, cum este diabetul, necesită efectuarea unor examene oftalmologice regulate, pentru a monitoriza sănătatea ochilor și a preveni eventualele complicații. Problemele de vedere necesită prescrierea ochelarilor sau a lentilelor de contact, aceasta trebuind să fie accesibilă pe tot cuprinsul țării.

  Consultatii oftalmologice Focsani sunt un serviciu esențial pentru sănătatea ochilor și a vederii. Frecvența recomandată pentru adulți este de un consult oftalmologic complet pe an, dar persoanele cu risc crescut pentru anumite afecțiuni oculare ar putea avea nevoie de examinări mai frecvente, funcție de opinia medicului curant.
  Un exemplu este cazul pacienților cu glaucom, care atunci când boala este în stadiul incipient sunt chemați la control o dată pe an sau la maxim șase luni, interval suficient pentru monitorizarea evoluției bolii și ajustarea tratamentului astfel încât să fie cât mai eficient. Însă în cazul în care stadiul bolii este mai avansat sau factorii medicali specifici pot sugera o progresie rapidă a bolii, frecvența vizitelor va fi cu siguranță mai mare, de cele mai multe ori o dată la trei sau la șase luni. Astfel se va putea monitoriza cu acuitate progresul bolii și se va putea evalua eficacitatea tratamentului urmat.

De ce consultatii oftalmologice Focsani ?

consultatii oftalmologice Corbeanca

  Consultatii oftalmologice Focsani - reprezintă o abordare ce poate părea exotică, un astfel de cabinet în mediul rural! În perioada dinaintea revoluției din 1989, sistemul medical din România era fundamental diferit față de cel actual. Cu toate că, conform statisticilor vremii, existau mai multe centre oftalmologice specializate, accesul la serviciile oftalmologice are limitat în special în zonele rurale. Începând cu anii `90, România a trecut printr-un proces de reformă a sistemului de sănătate, care a dus la creșterea sectorului privat și la deschiderea unui număr mai mare de clinici și cabinete oftalmologice.
  Această dezvoltare a sectorului privat a dus la o îmbunătățire a accesului la serviciile oftalmologice în unele zone ale țării, dar în același timp accesul la aceste servicii a devenit mai puțin egalitar. Situația economică a tranziției a generat o accentuată discrepanță între zone geografice diferite și deasemenea, mediul rural nu putea concura cu facilitățile oferite de mediul urban.

  Consultatii oftalmologice Corbeanca vin în întâmpinarea locuitorilor din zona metropolitană a Bucureștiului, o comunitate importantă ce a decis să renunțe la beneficiile vieții în capitală, căutând mai multă liniște și condiții pentru deconectarea după orele de muncă petrecute în birou. Și dacă în momentul în care au făcut acest pas important mulți și-au asumat renunțarea la unele beneficii, asociate până de curând aglomerărilor urbane.
  Noi am considerat că este normal să oferim serviciile noastre și acestor comunități, astfel încât membrii ei să poată beneficia de liniștea și aerul curat caracteristicii peisajului rural, fără a fi privați de beneficiile serviciilor medicale de bază. Iar ideea noastră a venit de pe urma unui studiu comparativ ce analiza acoperirea cu servicii oftalmologice pe teritoriul Uniunii Europene. Din acest punct de vedere țara noastră nu stă foarte rău, datele Eurostat pe ultimii ani arătând o densitate de doar 3.8 medici la 100.000 de locuitori.

Ochește prețurile mici din DN1 Value Centre apelând la consultatii oftalmologice Balotesti!

consultatii oftalmologice Focsani

  Consultatii oftalmologice Balotesti  - încearcă să îmbunătățească media națională și să o aducă cât mai aproape de cea europeană, care este de 4.6 medici la 100.000 de locuitori. O caracteristică revelată de studiu ne-a arătat că densitatea medicilor oftalmologi variază semnificativ funcție de regiune, iar concentrația în mediul urban este superioară mediei europene, în vreme ce mediul rural sau orașele mici sunt în continuare slab reprezentate, având o medie de acoperire descurajantă.
  Iar spre deosebire de sistemul medical centralizat, în vigoare acum mai mult de 30 de ani, astăzi avem capacitatea de a schimba lucrurile prin efortul propriu. Folosind studii ce analizează dezvoltarea zonelor metropolitane ale marilor orașe, în concordanță cu studiile europene de alocare a numărului de medici pe segmente de populație, multe companii medicale din sectorul privat dezvoltă organic cabinete individuale sau chiar clinici. Avem astfel perspectiva de a ajunge din urmă și a ne alinia cifrelor europene existente.

  Consultatii oftalmologice Balotesti au fost amplasate într-un centru comercial, din dorința de a beneficia de multiplele avantaje pe care acesta le oferă. Pentru a enumera câteva, prima poziție ar trebui să fie ocupată de accesabilitate. Un centru comercial beneficiază de studii complexe în care sunt evaluate oportunitățile de trafic existente și potențiale. Clienții centrului comerciali pot să devină cu ușurință clienții clinicii, având avantajul că pot adăuga rutinei cumpărăturilor și vizita la cabinet, nefiind necesar un drum suplimentar.
  Programul unui cabinet oftalmologic va respecta programul centrului comercial, oferind pacienților șansa să beneficieze de consultații chiar și atunci când au un serviciu solicitant și un program inflexibil în interiorul slujbei. Nu este de neglijat nici confortul pe care îl oferă un astfel de magazin. Centrul comercial este o clădire climatizată, deci confortul termic este asigurat în orice anotimp. Iar parcarea nu este o problemă, toate centrele comerciale beneficiind de această facilitate.

Livrare produse Pravalialuibebe Livrare produse Plata securizata Pravalialuibebe Plata securizata Livrare gratuita Pravalialuibebe Livrare gratuita Telefon Pravalialuibebe Telefon 0720199199