icon
X
icon icon

Politica de confidențialitate

imaginelocatie
Showroom Independeței
Bd. Independenței, nr. 8, Focșani - hartă
Program: L- V 09:00-17:00
Telefon/WhatsApp: 0746.130.161

imaginelocatie
Carol Optic - Clinică oftalmologică
Str. Cuza Vodă, nr. 22, Focșani - hartă
Program: L-V 09:00-17:00
S 09:00-13:00
Telefon/WhatsApp: 0760.155.850

imaginelocatie
Carol Optic Oftalmologie Corbeanca
Str. Unirii, nr. 236, Corbeanca - hartă
Program: L-V 10:00-18:00
Telefon/WhatsApp: 0740.025.668

imaginelocatie
Showroom DN1 Value Centre
Calea București, nr. 2BIS, Balotești - hartă
Program: L-D 09:00-21:00
Telefon/WhatsApp: 0746.130.151


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
     Prin accesarea site-ului acceptați aceasta Politică de confidențialitate!

     SC CAROL OPTIC SRL este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

     SC CAROL OPTIC SRL, apreciază vizita dumneavoastră pe acest site web și interesul dumneavoastră față de serviciile și produsele noastre. Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi și dorim să vă simțiți în siguranță vizitând site-ul nostru. Ne preocupăm de protejarea datelor personale colectate, prelucrate și utilizate în timpul vizitelor pe site-ul caroloptic.ro


          Care este scopul acestei politici?

     Noi, SC CAROL OPTIC SRL, ne angajăm să protejam informațiile personale pe care le colectăm de la persoanele care utilizează site-ul caroloptic.ro.

     Rolul prezentului document este de a descrie modul în care SC CAROL OPTIC SRL colectează datele, tipul de date care vor fi colectate și scopurile în care sunt prelucrate datele furnizate de dumneavoastră.


          Colectarea datelor cu caracter personal

     Aveți posibilitatea să utilizați site-ul fără a fi nevoie să ne furnizați date cu caracter personal. Dacă doriți să efectuați o achiziție/comandă va trebui să ne furnizați aceste date cu caracter personal. Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauză trimiterea lor către noi.

     În afară de datele cu caracter personal site-ul nostru colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să analizăm funcționalitatea site-ul și cum putem să ne îmbunătățim serviciile. Atunci când vizitați site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastră sa fie colectate și de terți, precum sistemele de contorizare a traficului.

     Serverul dedicat site-ului web înregistrează automat detalii despre vizita dvs. (de exemplu: adresa dvs. IP, tipul de software utilizat de browser, paginile site-ului caroloptic.ro pe care le vizitați, data și durata vizitei dvs.).

     SC CAROL OPTIC SRL respectă legile și reglementările aplicabile în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.


          Prelucrarea datelor cu caracter personal

     Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în scopul rezolvării comenzilor dumneavoastră, livrării produselor, întocmirii actelor financiare legale și pentru a vă informa în mod oportun asupra rezolvării acestora.

     caroloptic.ro nu va divulga unei terțe persoane datele colectate fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege când comunicarea acestor informații este necesară.


          Securitatea datelor cu caracter personal colectate

     Personalul Carol Optic este obligat să respecte confidențialitatea oricăror date cu caracter personal aflate în posesia noastră. Din nefericire nicio transmitere de date prin intermediul internetului nu este garantată ca fiind în totalitate sigură. Carol Optic va lua orice măsuri rezonabile pentru protecția datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră sunteți de acord să le furnizați pentru finalizarea unei comenzi.


          Cum tratăm mesajele electronice trimise către și de la SC CAROL OPTIC SRL?

     Toate mesajele electronice trimise către SC CAROL OPTIC SRL pot fi accesate numai de către anumite persoane autorizate și numai în cazuri justificate, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.


          Protecția datelor personale

     SC CAROL OPTIC SRL este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

     Noi respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

     Datele dumneavoastră personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

     Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC CAROL OPTIC SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre.

     Drepturile dumneavoastră în calitate de utilizator cu privire la datele personale furnizate către Carol Optic:

     În legătura cu prelucrarea datelor cu caracter personal în baza condițiilor specificate în Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016 va puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:

          - dreptul de acces la datele cu caracter personal

          - dreptul la informare (operatorul este obligat să înștiințeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal)

          - dreptul la rectificare

          - dreptul la ștergerea datelor

          - dreptul la restricționarea prelucrării

          - dreptul la opoziție

          - dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor dumneavoastră, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care vă afectează semnificativ.

          - dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competenta privind protecția datelor

          - dreptul de a va adresa justiției

     Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru întrebări suplimentare cu privire la această politică de confidențialitate sau în legătura cu utilizarea de către SC CAROL OPTIC SRL a datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați alegând oricare din modalitățile de comunicare descrise mai jos, precizând numele dumneavoastră, adresa poștală sau de email (în funcție de modalitatea prin care doriți să comunicam), numărul de telefon și scopul cererii.


          Ne puteți contacta:

     - prin email la adresa: comenzi.ochelarie@gmail.com

     - personal la oricare din punctele de lucru CAROL OPTIC;

     - printr-o cerere transmisă prin postă la adresa: Calea București nr. 2BIS, Balotesti, Ilfov; la Carol Optic DN1 VALUE CENTRE

     - telefonic la numărul: 0731.080.102 (Ana Maria Chiriță)Livrare produse Pravalialuibebe Livrare produse Plata securizata Pravalialuibebe Plata securizata Livrare gratuita Pravalialuibebe Livrare gratuita Telefon Pravalialuibebe Telefon 0720199199