icon
X
icon icon

Blog

Blog

Strabism
22.03.2024
Strabismul este o afectiune frecventa in randul copiilor, dar poate aparea si mai tarziu in viata. Uneori, defectul de vedere este foarte vizibil. Alteori, poate fi observat doar atunci cand un copil este obosit sau cand priveste ceva indeaproape.
Citeste articolul
Presbiopia
22.03.2024
Presbiopia reprezintă un fenomen pe care îl observă toţi oamenii pe masura ce inainteza in varsta. Cristalinul isi pierde puterea de acomodatie si nu mai vedem bine la aproape, in prima faza, apoi la distanta. Acest fenomen afecteaza pe toata lumea, dupa varsta de 40 de ani, fara exceptie. Principala cauza fiind inaintarea in varsta.
Citeste articolul
Glaucom
22.03.2024
De obicei, nu exista semne care sa anunte aparitia bolii. Glaucomul are o evolutie lenta care se intinde pe mai multi ani si afecteaza mai intai vederea periferica. Din acest motiv, multi oameni nici nu realizeaza ca acuitatea lor vizuala nu mai este aceeasi, iar boala este depistata la un control de rutina.
Citeste articolul
Miopia
22.03.2024
Cea mai frecventa cauza de aparitie a miopiei este cea genetica: aproximativ 85% din parintii miopi au, de asemenea, copii cu miopie. Aceasta debuteaza de obicei in prima copilarie sau la varsta scolara. Miopia la copii se manifesta prin dificultati in vederea la distanta (nu vad la tabla), tendinta de a „strange din ochi”, frecatul des al ochilor.
Citeste articolul
Afișate de la 1 la 4 din 19 (5 Pagini)
Livrare produse Pravalialuibebe Livrare produse Plata securizata Pravalialuibebe Plata securizata Livrare gratuita Pravalialuibebe Livrare gratuita Telefon Pravalialuibebe Telefon 0720199199